UTÓDAIM

Mivel édesanyám sajnálatos módon tragikus hirtelenséggel elhunyt, illetve édesapám is ritka genetikai háttérrel bír így származásom megismételhetetlen. Ezért gazdáim fontosnak tartják, hogy utódjaim is rendkívüli apától származzanak. Első kölykeim egy ritka párosításból származnak. A Puli tenyésztésében a fekete szín fehérrel történő keresztezéséhez engedélyek és szigorú feltételrendszer szükségeltetnek. Ezeket a szabályokat teljesítettem, az elvárásoknak megfeleltem. Első férjem Nagykéri Majori Fickó fehér Puli volt. A nász gyümölcsei a képeken megtekinthetők. Az „A” alomból származó utódaim mind itt élnek Magyarországon, megismételhetetlen, fehér színhordozó genetikával rendelkeznek. A gazdáim ügyelnek is arra, hogy a fajtámban hasznos örökítő képességük tovább éljen majd.


RASZTARI-DUCI ARANY KÖKÉNY

  RASZTARI-DUCI ANGYAL

A következő gyermekeim születését úgy terveztük, hogy tulajdonságaim erősödjenek. Ezért és még sok más ok miatt esett a választásom Csaholó-Borzas Cimbi „Koppányra”, következő utódaim apjára. A „C” alomból származó utódaim Koppánytól 2006. 03. 14.-én megszülettek. Két fiú és két lány.


RASZTARI-DUCI CSIKASZ

RASZTARI-DUCI CSIPKE

CSANÁD

Harmadik alom kölykeim során vonaltenyésztési elképzelés valósult meg, mely során a férjem ugyanazt a vezetéknevet viseli, mint én, Napfényvárosi-Csahos Barát. Barát ősei szintén Napfényvárosi Pulik, Dölyfös és Éber, akik közül Éber az én nagyapám. Tehát a 2006. december 04.-én született utódaim határozott vonaltenyésztési szándékkal születtek, hogy amit a Napfényvárosi Tenyészet az évtizedek alatt fáradtságos munkával a Pulinak adott azok rögzüljenek és erősödjenek.

A szerelem gyümölcséből születtek: